Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
Дата: 8 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/06/08/na-kirovogradschini-sbu-pripinila-dijalnist-zlochinnogo-ugrupovannja.htm
суспільство, 8 червня 2017

На Кіровоградщині СБУ припинила діяльність злочинного угруповання

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області


Співробітники Служби безпеки України спільно із прокуратурою припинили на Кіровоградщині діяльність злочинного угруповання, яке спеціалізувалося на силовому «вибиванні боргів» з бізнесменів.


Правоохоронці встановили, що бандити насильством та погрозами вимагали від підприємця зі Знам’янського району сто двадцять п’ять тисяч гривень. Замовив «послуги» бандугруповання колишній компаньйон комерсанта, якому він начебто заборгував цю суму.


Оперативники спецслужби задокументували, що зловмисники відібрали у підприємця автомобіль, психологічно та фізично тиснули на чоловіка, у тому числі нанесли йому тілесні ушкодження.


Співробітники СБ України затримали бандитів у Знам’янці під час отримання від комерсанта більшої частини суми. 


У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 189 Кримінального кодексу України, буде оголошено про підозру у скоєнні злочину шести встановленим учасникам угруповання. Двох з них вже затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.


   



2586Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: