Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 7 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/06/07/u-kropivnitskomu-nadzvichainiki-razom-iz-politseiskimi-proveli-reid-u-lisoparkovii-zoni.htm
суспільство, 7 червня 2017

У Кропивницькому надзвичайники разом із поліцейськими провели рейд у лісопарковій зоні

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


6 червня відбувся спільний рейд представників Управління ДСНС у Кіровоградській області та патрульної поліції в лісопарковій зоні м. Кропивницький в районі Новомиколаївки.


Лісопаркова – улюблене місце дозвілля громадян різного віку. Сосновий ліс насичує повітря корисними фітонцидами та приваблює прохолодою відпочивальників з усього міста. Тому в будь-яку пору року тут завжди можна зустріти любителів відпочинку на природі. А влітку їх кількість зростає пропорційно росту спеки. Суха хвоя – дуже легко загорається і пожежа миттєво поширюється на великі площі. Тому рятувальники та поліцейські попереджали усіх відпочивальників про відповідальність за збереження природних заповідних зон від пожеж. Зокрема нагадали про заборону розведення багать у рекреаційних зонах, таких як лісопаркова. Слід ретельно гасити недопалки та не бути байдужими, коли стали свідками пожежі – негайно слід зателефонувати на номер «101».


Крім того, завжди існує ймовірність знайти залишки минулої війни – боєприпаси часів Другої світової війни, які все частіше з’являються з-під землі. Тож учасники рейду нагадали громадянам, як діяти в такому випадку. 


Для закріплення отриманої інформації в пам’яті людей рятувальники роздали листівки із правилами безпеки у лісових масивах.


     



1614Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: