Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 7 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/06/07/shkoljaram-rozpovili-jak-uniknuti-nebezpeki-pid-chas-kanikul.htm
суспільство, 7 червня 2017

Школярам розповіли, як уникнути небезпеки під час канікул

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


7 червня для учнів гімназії № 9 м. Кропивницький була проведена бесіда на тему: «Дотримання безпеки у період літнього відпочинку» в рамках спільного проекту «Подбай про безпеку» колективу обласної бібліотеки для юнацтва, фахівців Управління ДСНС у Кіровоградській області та викладачів навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.


Рятувальники розповіли школярам, як правильно поводитись під час відпочинку на воді, у лісі, як уберегтися від пожежі та інших надзвичайних подій. Для наочності та кращого засвоєння теоретичної інформації діти подивились навчальний фільм про пожежі, їх причини, розвиток та наслідки, а також були представлені інформативні слайди щодо правил поведінки в різних життєвих ситуаціях у повсякденному житті. Школярі мали можливість показати свої знання з даної теми, відповідаючи на питання щодо правильних дій у випадку, коли потрапив у халепу.


На завершення бесіди рятувальники роздали гімназистам тематичні листівки з правилами поведінки під час канікул.


Заходи в рамках проекту «Подбай про безпеку» сприяють вихованню свідомого ставлення підростаючого покоління до виконання правил безпеки життєдіяльності, особистої безпеки та мають на меті попередити надзвичайні ситуації, які можуть трапитись із дітьми у побуті.


Роботу з дітьми у різних форматах рятувальники будуть проводити протягом усього літнього періоду, адже безпека дітей – головна турбота дорослих.


   



1922Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: