Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 7 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/06/07/rjatuvalniki-zasterigajut-gromadjan-stosovno-neoberezhnoi-povedinki-na-vodi.htm
суспільство, 7 червня 2017

Рятувальники застерігають громадян стосовно необережної поведінки на воді

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Настала спекотна пора, а з нею традиційно відкрився купальний сезон. З метою профілактики нещасних випадків на воді рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області постійно проводять тематичні бесіди з людьми.


Відомо, що стихія не пробачає помилок і за найменшої необережності може помститись людині. Тому рятувальники постійно нагадують громадянам у місцях масового відпочинку про правила поведінки на воді, щоб приємна прохолода води принесла лише задоволення, а не лихо. 


Так, 6 червня фахівці Служби порятунку провели роз’яснювальну роботу на Новомиколаївському пляжі, де коло річки Інгул звикли відпочивати кропивничани, щоб під час безпосереднього спілкування із людьми різного віку донести до їхньої свідомості важливість бути відповідальними, відпочиваючи біля водойм. Зокрема надзвичайники порадили утриматись від вживання спиртних напоїв у спеку та не радили в нетверезому стані взагалі занурюватись у водойму, оскільки це може зашкодити не лише здоров’ю, але й призвести до смерті. Особливого контролю потребують діти, які можуть захлинутись навіть біля самого берега. Крім того, слід з оминати стихійні пляжі, дно яких не перевірене водолазами та не визнане безпечним для людей. Також фахівці Служби порятунку нагадали, що потрібно робити, коли людина потрапила у небезпеку у воді.


На завершення розмови рятувальники усім відпочивальникам роздали тематичні листівки із правилами поведінки влітку на водоймах.


      &ft5



2020Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: