Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у кіровоградській області
Дата: 19 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/05/19/rjatuvalniki-vchilisja.htm
суспільство, 19 травня 2017

Рятувальники вчилися

У ДСНС України у кіровоградській області


З метою оперативного та належного реагування на надзвичайні ситуації на території Кіровоградської області 19 травня у актовій залі аварійно-рятувального загону спеціального призначення відбулось семінарське заняття за участю начальників державних пожежно-рятувальних загонів та частин Управління ДСНС в області. Під час заняття розглядались питання організації служби у пожежно-рятувальних підрозділах області, забезпечення реагування на надзвичайні ситуації та події.


Особливу увагу організатори заняття приділили забезпеченню посиленого моніторингу ситуації з пожежами в природних екосистемах та залученню необхідної кількості сил і засобів на початковому етапі гасіння.


У підсумку семінару начальникам пожежно-рятувальних підрозділів поставлено завдання негайно реагувати на всі повідомлення про пожежі, виникнення або загрозу виникнення надзвичайних ситуацій та подій, забезпечити постійну готовність підрозділів до гасіння пожеж, проведення рятувальних та інших невідкладних робіт, дотримання законності в діяльності підрозділів Управління ДСНС в області.



1980Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: