Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 10 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/07/10/vidbulosja-zasidannja-robochoi-grupi-schodo-reformuvannja-sistemi-dsns.htm
суспільство, 10 липня 2015

Відбулося засідання робочої групи щодо реформування системи ДСНС

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


9 липня в ДСНС України відбулося засідання робочої групи щодо реформування системи Служби, в ході якого були обговорені основні положення Проекту Концепції реформування системи ДСНС України.


Участь у засідання взяли Перший заступник Голови ДСНС Олег Мельчуцький, керівники структурних підрозділів центрального апарату ДСНС, представники Інституту державного управління у сфері цивільного захисту, Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту,  робочих  підгруп  з  підготовки  проекту  Концепції  реформування ДСНС України. 

Крім того, на засіданні були присутні члени ініціативної групи, до складу якої увійшли рядові рятувальники Служби порятунку.

Під час засідання члени робочої групи узгодили основні питання Проекту Концепції реформування системи ДСНС. Зокрема, щодо місця та ролі ДСНС в єдиній державній системі цивільного захисту, реформування системи Служби та удосконалення порядку реалізації комплексу заходів щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій.


“До процесу реформування Служби крім керівників структурних підрозділів ми долучили і рядових рятувальників, оскільки саме вони відіграють важливу роль у діяльності ДСНС. Саме тому в остаточному варіанті Проекту Концепції, що буде подаватися на затвердження до Кабінету Міністрів України, ми обов’язково врахуємо всі їхні пропозиції та зауваження”, - сказав під час засідання Перший заступник Голови ДСНС Олег Мельчуцький.



3249Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: