Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: УМВС в Кіровоградській області
Дата: 30 червня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/06/30/znam-janski-militsioneri-podjakuvali-predstavnikam-gromadskih-formuvan-za-spivpratsju.htm
суспільство, 30 червня 2015

Знам'янські міліціонери подякували представникам громадських формувань за співпрацю

УМВС в Кіровоградській області


Начальник міськвідділу Андрій Гулий вручив представникам громадськості грамоти на знак вдячності за допомогу у патрулюванні міста та району і забезпечення правопорядку.


Напередодні Дня Конституції України у міському відділі міліції відбулися урочисті заходи, на які правоохоронці запросили і членів громадських формувань.


До присутніх звернувся начальник Знам’янського МВ УМВС в області. Керівник підрозділу подякував активістам за співпрацю і вручив грамоти за сумлінне виконання обов’язків з охорони громадського порядку та сприяння органам внутрішніх справ.


- Ми вже понад два роки співпрацюємо з міським громадським формуванням з охорони громадського порядку і державного кордону «Окремого Чорноліського полку «Імені Козака Мамая» Буго-Гардівського округу Українського козацтва», яке постійно надає нам допомогу у патрулюванні міста та забезпеченні правопорядку. Крім того, в кінці минулого року було створено громадське формування «Щит» при Богданівській сільській раді, активісти якого також долучилися до цього напрямку роботи на території сільської ради. Ми вдячні усім небайдужим громадянам за активну участь у відпрацюваннях та спільних рейдах, підтриманні правопорядку у регіоні, – зазначив Андрій Гулий.


За матеріалами Знам’янського МВ

УМВС України в Кіровоградській області


3321Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: