Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 26 червня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/06/26/v-kirovogradi-rjatuvalniki-propaguvali-bezpechnii-sposib-zhittja-u-ramkah-aktsii-molodizhnii-bum-.htm
суспільство, 26 червня 2015

В Кіровограді рятувальники пропагували безпечний спосіб життя у рамках акції «Молодіжний БУМ»

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Тривають літні канікули, все більше школярів та студентів вирушають до лісу або до водойм. Щоб відпочинок приносив молоді лише приємні враження, працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області проводять цікаві акції та, роблячи спільну справу, приймають запрошення і від організаторів інших заходів для молодого покоління.


25 червня відбулася акція «Молодіжний БУМ», яку провела адміністрація обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка.


Акцію приурочено до Дня молоді, тож тут можна було відвідати книжкові виставки, виступи молодіжних колективів та дізнатися пропозиції щодо відпочинку та навчання.  






Фахівці Служби порятунку навчали численних гостей заходу правилам безпеки життя та познайомили з професією рятувальника. Кожен міг взяти участь у вікторині, довідатися як діяти у разі пожежі або екстремальних ситуацій на воді.На швидкість учасники одягали бойовий одяг, протигаз та пожежним рукавом влучали у ціль. Школярам, які ще не визначилися з майбутнім фахом, розповідали рятувальники й про особливості своєї щоденної роботи.


Нагадали відвідувачам «Молодіжного БУМу» і правила пожежної безпеки. Для цього продемонстрували експонати пожежно-технічної виставки-музею: це були звичайні  побутові речі, свого часу понівечені пожежею. Щоб такого не сталося, відвідувачам надали застережні листівки, де у доступній формі наводяться поради фахівців. Звернули увагу молоді і на дії у випадку виявлення застарілих вибухонебезпечних предметів.


Акція тривала достатньо часу, тож багато кіровоградців дізналися для себе багато нового, а головне – з користю провели час.





3134Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: