Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 8 червня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/06/08/kirovograd-rjatuvalniki-vzjali-uchast-u-blagodiinomu-zahodi-svjato-profesii-.htm
суспільство, 8 червня 2015

Кіровоград: рятувальники взяли участь у благодійному заході «Свято професій»

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


З метою ознайомлення дітей-інвалідів, сиріт та членів багатодітних і малозабезпечених родин з цікавими  професіями нашої Батьківщини, 7 червня у парку «Ковалівський» м.Кіровограда був проведений  благодійний захід «Свято професії» за підтримки благодійного фонду «Допоможи своїй дитині». 


До його проведення долучились і рятувальники Управління ДСНС в області, адже навчання підростаючого покоління правилам збереження життя – одне із пріоритетних завдань сучасної Служби порятунку. Крім того психологи стверджують, що навчання у  ранньому віці - позитивно впливає на пізнавальну сферу дитини, а звички, закладені в дитинстві закріплюються на все життя. Тому робота з дітьми має надзвичайно важливе значення для рятувальників.


Тож  під час свята фахівці Управління із задоволенням презентували свою професію та провели для дітлахів розважальні конкурси, під час яких усі бажаючі змогли приміряти протигази, бойовий одяг та спробувати  пожежним рукавом влучити у ціль. При цьому фахівці наголосили на тому, що збереження свого життя – це передусім завдання кожного з нас, адже це найцінніше, що дається людині. Крім того, усі бажаючі змогли поспілкуватися із фахівцями рятувальної справи та ознайомитися із спорядженням автомобіля першої допомоги, що є на озброєнні у кожному підрозділі Служби порятунку.




Свято професій пройшло на високому рівні і у дружній теплій атмосфері, тим більше, що свіже повітря сприяє не тільки пізнавальним процесам, а й зміцненню організму. Усі гості залишилися задоволеними, отримали багато вражень, корисних знань, а головне – чимала кількість дітей зацікавилися тим, у який заклад треба вступити аби здобути професію рятувальника.


Прес-служба У ДСНС в області


3725Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: