Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: УМВС в Кіровоградській області
Дата: 23 березня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/03/23/bud-uvazhnim-pishohid-.htm
суспільство, 23 березня 2015

Будь уважним, пішохід!

УМВС в Кіровоградській області


Шановні пішоходи! Не будьте безпечними і легкодумними на вулиці.


Саме незначне порушення Правил дорожнього руху може призвести до дорожньо-транспортної пригоди. Виявляйте уважність і обачність при переході вулиці Не виходьте раптово на проїзну частину вилиці. Переходьте вулицю на позначених пішохідних переходах або там де рух регулюється світлофором чи регулювальником. Не намагайтесь переходити її поблизу транспорту, який рухається. Якщо з вами знаходяться діти, не залишайте їх без нагляду, сильно тримайте їх за руку. Пам’ятайте, що різко автомобіль зупинити неможливо і ваша неочікувана поява перед транспортом може призвести до невиправної біди.


Управління Державтоінспекції Кіровоградщини звертається до пішоходів. Не ризикуйте, переходьте проїжджу частину лише по пішохідних переходах, переконавшись, що водії транспортних засобів поступаються Вам дорогою.


При русі в темний час доби і в умовах недостатньої видимості пішоходам рекомендується мати при собі предмети зі світловідбиваючими елементами і забезпечувати видимість цих предметів водіям. Особливо важливо використовувати світловідбиваючі елементи в одязі Ваших дітей.


4061Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: