Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Управління ДСНС в області
Дата: 13 березня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/03/13/juni-sportsmeni-diznalis-pro-tsivilnii-zahist.htm
суспільство, 13 березня 2015

Юні спортсмени дізнались про цивільний захист

Управління ДСНС в області


Турбуватись про власну безпеку сьогодні стало дуже актуальним, адже події останнього часу доводять, що більше шансів вижити, залишитись неушкодженим у того, хто не дозволяє собі нехтувати правилами цивільного захисту. 


Особливу увагу працівники Управління ДСНС в області приділяють вихованню безпечного способу життя серед підростаючого покоління. Для цієї мети слугують семінарські заняття та лекції у навчальних закладах, навчальні фільми та відео- і аудіоролилики соціальної реклами, експозиції у музеї пожежно-рятувальної служби. А ще велика кількість заходів, підготовлених і проведених освітянами області з метою підвищення рівня обізнаності молоді з питань цивільного захисту.


Крім того, рятувальники урізноманітнили навчальні заходи проведенням акцій «Потурбуйся про свою безпеку!». 12 березня участь у ній змогли взяти вихованці обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Ніка», що у селищі Гірничому. Захід проходив на базі спортивного клубу «Барс». До конкурсної програми було включено змагання на увагу, на знання правил безпечної життєдіяльності, а також вміння надавати самодопомогу та допомогу у різних надзвичайних ситуаціях. Фахівець групи піротехнічних робіт У ДСНС в області, опираючись на муляжі та макети різних вибухових пристроїв, як сучасних так і боєприпасів часів давноминулої війни, детально розповів дітям та їх наставникам, як поводитись у випадку виявлення ось такого «смертельного сюрприза», щоб не наражати на небезпеку себе й тих, хто поруч, та які служби і за якими телефонами повідомляти про небезпечну знахідку.


Прес-служба У ДСНС в області


3101Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: