Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Управління ДСНС в області
Дата: 11 березня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/03/11/kirovograd-rjatuvalniki-dopomogli-v-oblashtuvanni-dvoh-rodin-z-donechchini.htm
суспільство, 11 березня 2015

Кіровоград: рятувальники допомогли в облаштуванні двох родин з Донеччини

Управління ДСНС в області


Наразі у Кіровоградській області знайшли прихисток більше 9500 громадян з районів проведення АТО. Одні розмістилися у родичів та близьких, іншим з облаштуванням та пошуком житла допомагають представники влади та рятувальники. 




Протягом двох днів на залізничному вокзалі Кіровограда психолог Управління ДСНС Юлія Потупа зустріла дві молоді родини з Донецької області. Їм одразу ж була надана екстрена психологічна допомога та інформація щодо вирішення соціальних питань. 7 березня приїхала сім’я з чотирьох осіб – чоловік, дружина з 4-річними сином та донькою. Люди виїхали з Горлівки, де наразі дуже скрутна ситуація. Місцем тимчасового проживання обрали с.Митрофанівку Новгородківського району, там зустріли представники місцевого підрозділу Управління ДСНС та голова сільради. У цьому ж селі, але в іншому приватному будинку проживатиме і сім’я з с.Первомайськ. Ця родина з двома маленькими дітьми приїхала до Кіровограда 8 березня. На новому місці проживання їх теж зустріли рятувальники. Умовами обидві сім’ї задоволені, адже проживатимуть у спокої та затишку. 


Прес-служба УДСНС в області


3392Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: