Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань (№14) управління ДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 9 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/01/09/v-kirovogradskii-ustanovi-vikonannja-pokaran-na-svjatvechir-prigotuvali-vecherju.htm
суспільство, 9 січня 2015

В Кіровоградській установі виконання покарань на Святвечір приготували вечерю

Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань (№14) управління ДПтС України в Кіровоградській області

Напередодні Різдва, 6 січня, співробітники відділу соціально-виховної та психологічної роботи разом зі своїми підопічними - неповнолітніми, які тримаються під вартою, приготували святу вечерю. Почесне місце на святковому столі зайняла кутя, прикрашена різноманітними солодощами та запашний свіжовипечений калач.



На свято також завітали гості - представник Благодійного фонду «Надія» Олег Забілястий та представник Обласної спостережної комісії Кіровоградської Облдержадміністрації Володимир Бочаров-Туз з привітаннями та Різдвяними подарунками для неповнолітніх.





Почали вечерю із запалення воскової свічки, яка зігрівала душу і серця всіх присутніх. А вже потім у дружній, теплій атмосфері покуштували смачної солодкої куті. Ввесь цей час над святковим столом сяяла чарівна зірка, як передвісник спасіння всього живого на землі, яку своїми вмілими ручками за допомогою своїх наставників зробили неповнолітні.




Як відомо, молитви наближали християн до великого торжества. Тому в таке велике свято до установи з гостинцями завітав отець Олександр, який провів з неповнолітніми бесіду та відповів на запитання, які цікавили слухачів. Тим самим вніс частинку духовності у прийдешнє свято Багатої куті.


2831Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: