Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Тетяна Коханенко, Кіровоградська УВП управління ДПтС України в Кіровоградській області (№14)
Дата: 8 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/01/08/zasudzhenih-ta-uv-jaznenih-zhinok-privitali-z-novorichnimi-svjatami.htm
суспільство, 8 січня 2015

Засуджених та ув’язнених жінок привітали з Новорічними святами

Тетяна Коханенко, Кіровоградська УВП управління ДПтС України в Кіровоградській області (№14)

  2 січня на запрошення відділу соціально-виховної та психологічної роботи Кіровоградської установи виконання покарань (№14) до установи завітали представник Благодійного фонду «Надія» Олег Забілястий та представник Обласної спостережної комісії Кіровоградської Облдержадміністрації Володимир Бочаров-Туз.

Цього разу в центрі уваги знаходились засуджені та ув’язнені жінки, які перебувають в Кіровоградській установі виконання покарань (№14). До чарівних жінок гості звернулись з Новорічними привітаннями і побажали, щоб, згадавши весь свій життєвий шлях, помилки, які вчинялись протягом нелегкої та заплутаної життєвої дороги, переглянули своє ставлення до багатьох неправильних дій, розкаялись у їх вчиненні та відкрили своє серце для Бога. І запевнили, що тоді в житті наступить справжнє свято, свято життя, надії та любові.

І щоб залишити по собі хоч невеличку частинку щастя до прийдешніх Новорічних свят, гості вручили жінкам солодкі подарунки.

2891Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: