Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в області
Дата: 5 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/01/05/u-mikroraioni-oleksiivki-provedeno-reidovu-perevirku-dotrimannja-gromadjanami-pravil-pozhezhnoi-bezpeki.htm
суспільство, 5 січня 2015

У мікрорайоні Олексіївки проведено рейдову перевірку дотримання громадянами правил пожежної безпеки

Прес-служба У ДСНС в області

Рятувальники спільно з працівниками Територіального центру соціального обслуговування м. Кіровограда здійснили у мікрорайоні Олексіївки рейдову перевірку дотримання громадянами правил пожежної безпеки під час використання газового та пічного опалення.

Соціальні працівники зазначають, що вони завжди, коли відвідують стареньких, нагадують їм правила безпеки, але дуже ефективними є проведення саме ось таких спільних рейдів разом з представниками пожежно-рятувальної служби, тому що окрім проведення безпосередньо роз’яснювальної роботи фахівець Служби 101 може оглянути стан газового чи пічного опалення, надати консультацію у разі необхідності, а якщо є порушення - порадить куди саме звернутися до спеціалістів. Дотримання правил пожежної безпеки актуальне для кожної домівки, тож шановні жителі Кіровоградщини, Управління ДСНС в області нагадує: несправне пічне опалення, використання саморобних електрообігрівачів – основні причини пожеж та загибелі на них. Не використовуйте у якості обігрівачів газові плити та духовки! Якщо ви користуєтеся свічкою, встановіть її на стійку негорючу поверхню, подалі від речей, які можуть легко зайнятися. Обов’язково загасіть свічку перед сном. Будьте обережними – дотримуйтеся правил пожежної безпеки!

Прес-служба У ДСНС в області


2614Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: