Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/06/02/rjatuvalniki-organizuvali-piznavalno-rozvazhalnu-programu-dlja-malechi-foto-.htm
новини, 2 червня 2023

Рятувальники організували пізнавально-розважальну програму для малечі (ФОТО)


Кропивницький: рятувальники  спільно з командою ДЮРП організували пізнавально-розважальні заходи для малечі з нагоди Дня захисту дітей


Вчора, в обласному центрі відбулися заходи до Дня захисту дітей. Найбільш людно цього дня було у місцевому дендропарку. Саме там рятувальники спільно з командою ДЮРП Кропивницького ліцею «Науковий» організували пізнавально-розважальну програму для малечі. 


У парку відпочинку було сонячно та ще більш сонячними були обличчя дітей, які разом з рятувальниками грали в ігри, розгадували ребуси та загадки, приміряли бойовки. 


Щире захоплення викликала у малечі демонстрація пожежно-рятувального обладнання. А ще у спілкуванні з надзвичайниками юні учасники заходів запам’ятовували правила безпеки під час літнього відпочинку. 


В ігровій невимушеній формі діти засвоювали знання з основ мінної та пожежної безпеки. Ті, хто найкраще впорався із завданнями та показав свої знання з основ безпеки, заохочували пізнавальними подарунками від ЮНІСЕФ та частували солодощами.


Шалені емоції вирували цього дня у парку розваг, а найпопулярнішим атракціоном стала фотосесія за кермом рятувального автомобіля. 


Тож, 1 червня цього року маленькі кропивничани запам’ятають як День безпеки, адже саме цей день подарував їм незабутні враження, дивовижно сонячний настрій та найголовніше – відчуття захищеності та безпеки, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

                   

523Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: