Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/06/02/na-kirovogradschini-e-robota-dlja-tokariv.htm
новини, 2 червня 2023

На Кіровоградщині є робота для токарів


Маєте навички роботи на токарному верстаті та знаєте різноманітні методи обробки деталей? Роботодавці Кіровоградщини пропонуютьроботутокарям! Заробітна плата до 15 000 грн. Наразі розміщено 10 вакансій, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Серед обов’язків: 


- виконувати токарне оброблення деталей та вузлів;

- дотримуватися норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.


Інформацію про потребу у таких працівниках роботодавці подали до Кропивницької, Олександрійської філій Кіровоградського обласного центру зайнятості та Світловодського управління. 


Цікавлять інші вакансії? Запрошуємо відвідати сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості та ознайомитись з іншими наявними вакансіями https://cutt.ly/qKFhLXK. До ваших послуг і Єдиний портал вакансій – єдина база даних, яка оновлюється в режимі реального часу – https://is.gd/EZ7xmm.


Є іншіпитання, що стосуються сфери зайнятості? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB


Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir. 



576Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: