Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/06/02/gotuemos-razom-do-opaljuvalnogo-sezonu-sluzhba-zainjatosti-proponue-navchannja.htm
новини, 2 червня 2023

Готуємось разом до опалювального сезону: служба зайнятості пропонує навчання


Пропонуємо за сприяння Державної служби зайнятості оволодіти необхідними знаннями, пов’язаними з теплопостачанням та роботою котелень різного призначення. Навчіться  дарувати людям тепло, опанувавши професію«Машиніст-кочегар котельні».


Навчання на кочегара розпочнеться20 червня цього року. Його проведуть кваліфіковані викладачіЛьвівського центру професійно-технічної освітиДержавної служби зайнятості.


Під їхньою егідою ви ознайомтеся з сучасними технологіями опалення в житлово-комунальній сфері, правилами технічної експлуатації систем теплових установок і мереж, устаткуванням та обслуговуванням.


Крім загальних знань, що важливо, ви отримаєте інформацію про охорону праці, вимоги до загальної організації роботи,виробничу санітарію, пожежну безпеку, правила поведінки при виникненні аварій, прийоми та способи надання долікарської допомоги потерпілим, правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском, і багато іншого.


Готуємо саночки з літа! Опалювальний сезон не за горами. Отримуйте сезонну, але стабільну, роботу, опанувавши затребувану професію з Державною службою зайнятості!


Деталі щодо навчання отримуйте у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут:https://is.gd/20aDFB


Орієнтовний графік навчання за професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості на базі Львівського центру професійно-технічної освіти, тутhttp://surl.li/hgrdh


Пишіть нам в  Telegram - t.me/dcz_kir


624Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: