Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/02/06/minuloi-dobi-pozhezhno-rjatuvalni-pidrozdili-oblasti-zagasili-tri-pozhezhi-riznogo-harakteru.htm
новини, 6 лютого 2023

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи області загасили три пожежі різного характеру


Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили три пожежі різного характеру.


Так, 5 лютого о 06:55 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Героїв Крут в м. Долинська Кропивницького району. Там виникло загорання 28 м2 покрівлі житлового будинку на території приватного домоволодіння. Завдяки оперативним діям долинського підрозділу пожежу ліквідували 08:07.


Того ж дня о 19:33 стало відомо про пожежу на вул. Героїв-рятувальників у м. Кропивницькому. Там виникло займання 1 м2 сміття у пластикову контейнері, яке 0 19:48 загасили бійці 2-ої пожежно-рятувальної частини.


Вже 6 лютого о 04:17 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу по пров. Музики у м. Благовіщенське Голованівського району. На час прибуття рятувальників горів 1 м2 дерев'яного перекриття житлового будинку на території приватного домоволодіння. О 04:43 пожежу ліквідували спільним зусиллями бійців 26-ої пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Йосипівка.


Загиблих та травмованих під час пожеж немає.


Причини пожеж встановлюються, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


      

349Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: