Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 грудня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/12/07/zhitlovi-pitannja-kropivnichan-i-vpo-rozgljanuli-na-gromadskii-komisii.htm
новини, 7 грудня 2022

Житлові питання кропивничан і ВПО розглянули на громадській комісії


Вчора, 06 грудня, під головуванням керуючої справами виконавчого комітету Кропивницької міської ради Світлани Балакірєвої відбулося чергове  засідання громадської комісії з житлових питань.


Члени комісії розглянули звернення чотирьох родин вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей і рекомендували виконавчому комітету взяти їх на облік для отримання тимчасового житла. Домівки наших співгромадян зруйнували російські агресори, вони знайшли прихисток у Кропивницькому і міська влада робить все, аби забезпечити людей дахом над головою. 


Комісія погодила взяття трьох родин на квартирний облік у першочергову чергу (учасники бойових дій з числа внутрішньо переміщених осіб), одну особу, яка має статус дитини-сироти, у позачергову чергу та зняття двох сімей з квартирного обліку. 


Предметом розгляду також стали заяви чотирьох мешканців гуртожитку на                              проспекті Університетському, 21 щодо надання ордерів на кімнати. Окрім цього, затверджено рішення про надання двом родинам службових квартир.

https://www.facebook.com/krrada.official


458Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: