Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 грудня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/12/05/na-kirovogradschini-do-proektu-politseiskii-ofitser-gromadi-doluchilasja-sche-odna-gromada-oleksandriiskogo-raionu-foto-.htm
новини, 5 грудня 2022

На Кіровоградщині до проєкту "Поліцейський офіцер громади" долучилася ще одна громада Олександрійського району (ФОТО)


У п’ятницю, 2 грудня, у Петрівській територіальній громаді відбулося відкриття 28 поліцейської станції., повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Участь у заході взяли очільник поліції області Роман Козьяков, його заступник Олександр Сагаль, заступник голови громади Андрій Сидоренко, керівництво управління превентивної діяльності ГУНП і територіальних підрозділів поліції, представники органів місцевого самоврядування. 


Територію, де проживає понад 22 тисячі мешканців, обслуговуватиме поліцейський офіцер громади Олексій Охріменко. 


Під час відкриття станції присутні оглянули приміщення, обладнане всім необхідним для роботи правоохоронця. Також поліцейському вручили ключі від службового автотранспорту, придбаного громадою у рамках меморандуму про співпрацю і партнерство. 


"На території області триває впровадження проєкту "Поліцейський офіцер громади" завдяки сприянню і підтримці наших громад, які небайдужі до питань безпеки та розуміють їх важливість, особливо зараз. 


Загалом на Кіровоградщині вже працюють 38 поліцейських офіцерів у 27 територіальних громадах", – зазначив керівник обласного главку поліції Роман Козьяков. 


Нагадаємо, наприкінці листопада на території Заваллівської громади Голованівського району розпочала роботу 27 поліцейська станція.


         

361Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: