Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/09/26/z-nagodi-dnja-mista-kropivnitskogo-rjatuvalniki-otrimali-nagorodi-foto-.htm
новини, 26 вересня 2022

З нагоди Дня міста Кропивницького рятувальники отримали нагороди (ФОТО)


Цього року святкування Дня міста проходить без масштабних заходів, але виконавчий комітет Кропивницької міської ради прийняв рішення урочисто відзначити кропивничан, які своєю щоденною працею роблять значний внесок у нашу Перемогу, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Отже, з нагоди 268-річчя з дня заснування міста Кропивницький у міськраді відбулись урочистості, у яких взяли участь представники влади, силових структур, громадських та волонтерських організацій. ГУ ДСНС України у Кіровоградській області представив перший заступник начальника Головного управління Олексій Родіонов.


У рамках заходу кількох жителів обласного центру, які виявили особливі заслуги перед громадою, було нагороджено відзнаками «За заслуги» І та ІІ ступенів, почесними грамотами та подяками. 


Серед тих, хто наближає Перемогу, - старший пожежний 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини прапорщик служби цивільного захисту Роман Цимбал, водій 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини прапорщик служби цивільного захисту Дмитро Дорошко, начальник караулу 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини капітан служби цивільного захисту Віталій Тарасенко та заступник начальника 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини Олександр Максименко 1-го ДПРЗ ГУ ДСНС України в області.


Колектив Служби порятунку Кіровоградщини вітає колег з відзнаками, а всіх кропивничан – з Днем міста! Щиро віримо, що наступну річницю Кропивницького ми зустрінемо у звільненій Україні під мирним небом.


                      

310Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: