Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/09/26/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-navchali-mistjan-jak-zberegti-svoe-zhittja-v-umovah-viini-foto-.htm
новини, 26 вересня 2022

У Кропивницькому рятувальники навчали містян, як зберегти своє життя в умовах війни (ФОТО)


23 вересня на території мікрорайону Жадова м. Кропивницький відбулось профілактичне відпрацювання, мета якого – нагадати про безпеку життєдіяльності якомога більшій кількості людей. Рятувальники запитували перехожих, чи дотримуються вони режиму посиленої безпеки під час повітряної тривоги та закликали не ризикувати легковажно життям. Кожен з нас, переконували фахівці рятувальної справи громадян, має потурбуватись про себе та продумати алгоритм дій під час загрози ракетного удару. Наприклад, вдома слід знайти місце, що відповідає правилу двох стін, а під час перебування на вулиці, на роботі, будь-де, слід заздалегідь визначити місце для укриття, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області. 


Шановні громадяни! Служба порятунку закликає вас берегти своє життя, бути дисциплінованими та відповідальними у цей надскладний для України час. Демонструйте приклад розважливості дітям, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!


                           

246Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: