Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/09/26/suchasni-komp-juterni-tehnologii-zdobuti-neobhidni-znannja-mozhna-na-kursah.htm
новини, 26 вересня 2022

Сучасні комп’ютерні технології: здобути необхідні знання можна на курсах


Бажаєте розширити свої знанняу сфері новітніх комп’ютерних технологій, вже давно замислювалися удосконалити набуті навички? Є чудова можливість отримати розширену інформацію на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Технології комп’ютерної обробки інформації», повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Початок навчання сьогодні, 26 вересня 2022 року.


Викладачі Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості допоможуть вам освоїти новітні технології обробки інформації, баз даних: 


- робота з таблицями, форматування та введення даних;

- шаблони документів та роботаз ними;

- діаграми та їх форматування;

- оформлення публікації;

- установка і використанняінтерфейсів програм;


Бажаєте опанувати всі ці знання та вміння? Тоді зверніться до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти за посиланням: https://cutt.ly/OJ48QYR


Звертаємо увагу, що для зареєстрованих безробітних, у т.ч. й Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Орієнтовний графік навчання у вересні 2022 року тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L



257Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: