Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/09/26/sluzhba-zainjatosti-proponue-kursi-dilove-ukrainske-movlennja-ta-redaguvannja-sluzhbovih-dokumentiv-.htm
новини, 26 вересня 2022

Служба зайнятості пропонує курси «Ділове українське мовлення та редагування службових документів»


Бажаєте удосконалити рівень володіння державною мовою? Чи ви поставили собі за мету навчитися працювати зі службовими документами? Вам до нас!


Державна служба зайнятості пропонує вам курси цільового призначення за навчальною програмою «Ділове українське мовлення та редагування службових документів», які стартують 28 вересня 2022 року, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості допоможуть вам розібратися у найважливіших аспектах сучасного ділового українського мовлення та оволодіти навичками редагування службових документів з урахуванням змін нової редакції правопису.


Звертаємо увагу, що завдяки навчанню ви підвищите не лише рівень мовної грамотності, а й комунікативних компетенцій.


До того ж для зареєстрованих безробітних, у т.ч. й Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Зацікавила пропозиція?Звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR


Орієнтовний графік професійного навчання у вересні 2022 року тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L.



297Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: