Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/09/26/na-kirovogradschini-politseiski-zatrimali-grupu-narkozbuvachiv-foto-.htm
новини, 26 вересня 2022

На Кіровоградщині поліцейські затримали групу наркозбувачів (ФОТО)


Протиправну діяльність осіб припинили працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області ДБН Нацполіції України спільно зі слідчими Новоукраїнського райвідділу поліції та під процесуальним керівництвом окружної прокуратури.


Встановлено, що довчинення кримінальних правопорушень причетні троє місцевих жителів.Організував незаконний «бізнес» 42-річний чоловік  та залучив до нього ще двох громадян – 21 та 17 років.У результаті комплексу заходів правоохоронці задокументували факти збуту наркотиків.


За силової підтримки роти поліції особливого призначення,за місцями проживання осіб проведено санкціоновані обшуки, під час яких виявлено та вилучено більше 30 кг наркотичного засобу – канабіс, зіп-пакети для фасування, грошові кошти, рослини конопель, а також обріз мисливської рушниці та набої до нього.


Осіб було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вилучені предмети та речовини направлено на проведення експертиз.


Триває розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України«Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».


Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


За матеріалами управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України

                    

238Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: