Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/09/26/erobota-v-dii-na-kirovogradschini-vidkrili-novii-magazin-gotovoi-produktsii.htm
новини, 26 вересня 2022

єРобота в дії: на Кіровоградщині відкрили новий магазин готової продукції


«Новий РіМ»- таку назву має новий магазин напівфабрикатів, який нещодавно відкрився у центрі селища Смоліно, що на Кіровоградщині. 


Вже сьогодні за сприяння служби зайнятості у закладі працює 4 особи, з них двоє – внутрішньо переміщені особи, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


«Ідея відкрити магазин домашніх напівфабрикатів у мене виникла давно, адже маючи десятирічний досвід у сфері  торгівлі, неодноразово стикався з тим, що у людей не вистачає часу, особливо після важкого трудового дня, приготувати щось смачненьке. Я звертав увагу на те, що у моїй мережі неабияк мають попит напівфабрикати. Тож всі разом ми вирішили розвинути новугілку сімейного бізнесу» -говорить приватний підприємець Ігор Новгородцев.


Укомплектування вільних робочих місць він уже не один рік ввіряє фахівцям Маловисківської районної філії обласного центру зайнятості. Цей рік не став виключенням: для нового магазину філією були укомплектовані вакансії касира торговельного залу, продавця продовольчих товарів та кухарів. 


Ігорем Миколайовичем чимало вже зроблено. Та у планах ще більшероботи, адже, як показує практика, продукція, яка виготовляється його працівниками,неабияк затребувана у місцевого населення. Як наслідок – збільшення виробництва, а отже й створення нових робочих місць, що дуже важливо у наш нелегкий час. 


Тож аби реалізувати свої плани підприємець вирішив скористатися новою урядовою ініціативою, орієнтованою на розвиток бізнесу. Підготував бізнес-план, подав заявку на отримання мікрогранту, презентував свою ідею комісії обласного центру зайнятості, отримав позитивне рішення і вже сьогодні має кошти. Тож перший крок до розвитку нової гілки бізнесу вже зроблено. 


Що вжезумів зробити? Створив 15 робочих місць для безробітних мешканців селища Смоліно та внутрішньо переміщених осіб, а на кошти, що він отримав від гранту–придбавшафу шокового заморожування та інше кухонне обладнання.


«Завдякиційшафіми зможемо швидко охолоджувати та заморожувати продукти, напівфабрикати, ягоди, овочі та фрукти. Це ефективно впливатиме на нашу роботу, а отже й виготовлення більших обсягів продукції, розширення асортименту та інші фактори», - ділиться підприємець.


Чоловік з оптимізмом дивиться у майбутнє: «У цей нелегкий для нашої державичас ми не можемо стояти осторонь, ми повинні рухатись вперед, підтримувати наш економічний фронт. Разом до перемоги, кожен на своєму місці: розвиваємо бізнес та даємо роботу безробітним».


Тож якщо у вас є ідея та бізнес-план, бажання працювати та надавати роботу іншим, скористайтеся урядовими програмами надання мікрогрантів. 


Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу  https://cutt.ly/1VlcdXt


Подати заяву на отримання мікрогранту  єРобота на порталіhttps://cutt.ly/1VlcOqb


Є питання щодо отримання мікрогранту? Телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41 або пишіть у Telegram – https://t.me/DCZWorkNowBbot



496Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: