Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/09/23/zhiteli-kropivnitskogo-zavdjaki-rjatuvalnikam-prigadali-pravila-bezpechnoi-zhittedijalnosti-foto-.htm
новини, 23 вересня 2022

Жителі Кропивницького завдяки рятувальникам пригадали правила безпечної життєдіяльності (ФОТО)


Профілактична робота залишається одним із пріоритетних напрямків роботи Служби порятунку і важливим способом запобігання надзвичайним ситуаціям та попередження загибелі і травмування людей. Тож рятувальники Кіровоградщини продовжують навчати громадян правил безпечної життєдіяльності, повдомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 22 вересня співробітники Головного управління ДСНС у Кіроовградській області спілкувалися на теми безпеки з жителями Кропивницького у мікрорайоні Ковалівки, розповсюдили листівки із застереженнями та нагадали номери екстрених служб.


Кропивничанам наголосили, що не можна ігнорувати сигнали повітряної тривоги, потрібно бути максимально обережними у випадку виявлення боєприпасів та розповіли про вибухові властивості деяких із них. Крім того, надзвичайниики закликали не жартувати з вогнем, дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті й на відкритій території, попередили про відповідальність за випалювання сухої рослинності та пожнивних залишків й провокування пожеж у екосистемі.


                     

318Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: