Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/12/knigu-z-fotoistorieju-fk-zirka-prezentuvali-u-kropivnitskomu.htm
новини, 12 серпня 2022

Книгу з фотоісторією ФК «Зірка» презентували у Кропивницькому


Презентація книги «Фотокореспондент Ігор Філіпенко: погляд з офсайду» про історію футбольного клубу «Зірка» у фотографіях відбулася в Кропивницькому сьогодні, 11 серпня.


У ній представлені фото з матчів клубу з 2004 по 2018 роки, автором яких є відомий на Кіровоградщині фотокореспондент Ігор Філіпенко. 


«У мене з дитинства було дві мрії – займатися фотографією та грати у футбол. Мрію фотографувати я наразі вважаю, що реалізував», – розповідає про себе у книзі Ігор Філіпенко.


Голова обласної ради Сергій Шульга зазначив, книга цінна тим, що на світлинах фотокореспонденту вдалося упіймати емоції гравців «Зірки».


«Футбол завжди об‘єднував нас. Сам був уболівальником «Зірки». Емоції, які вирували під час матчів як на трибунах, так і на полі – це назавжди. Ігорю вдалося зробити цінні кадри. Гадаю, книга буде цікавою ще й самим гравцям, які потрапили в об‘єктив», - зазначив Сергій Шульга.


Детальніше: https://bit.ly/3dp6AzB

https://t.me/oblrada_kr/2298

      

865Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: