Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/10/u-mistsjah-masovogo-perebuvannja-v-kropivnitskomu-rjatuvalniki-zaklikajut-ljudei-ne-ignoruvati-signal-povitrjanoi-trivogi-foto-.htm
новини, 10 серпня 2022

У місцях масового перебування в Кропивницькому рятувальники закликають людей не ігнорувати сигнал повітряної тривоги (ФОТО)


Рятувальники продовжують проводити просвітницькі заходи на об’єктах із масовим перебуванням людей, мета яких – мотивувати людей до обов’язкового виконання алгоритму дій під час повітряної тривоги. Зокрема, працівники Служби порятунку наполягають, що немає місця в Україні, де можна було б почуватись у безпеці, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Тож сьогодні співробітники ГУ ДСНС у Кіровоградській області переконували відвідувачів магазинів у Кропивницькому не ігнорувати сигналів повітряної тривоги, а прямувати до укриттів чи сховищ. Надзвичайники вкотре нагадали громадянам, як діяти, якщо тривога застала вдома, на робочому місці, в магазині, на вулиці, як убезпечити дітей та стареньких родичів, осіб з обмеженими можливостями, як знайти безпечне місце у власній квартирі чи багатоповерхівці, якщо поблизу немає укриття або немає часу, щоб до нього дістатися. Кропивничанам роздали пам’ятки щодо дій під час повітряної загрози та закликали реагувати на сигнал тривоги та берегти своє життя.


                       

547Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: