Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/10/na-kirovogradschini-e-potreba-u-buhgalterah.htm
новини, 10 серпня 2022

На Кіровоградщині є потреба у бухгалтерах


Ви бухгалтер за освітою, добре знайомі з програмним продуктом для ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку 1С? Маєте практичні навички веденнята реєстрації первинної документації, працюєте із комп’ютерними програмами Microsoft Word та Excel? Для вас є робота!


Роботодавці Кіровоградщини потребують бухгалтерів і готовіплатити від 6 500 до 43 384 гривень, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Вас зацікавила інформація? Звертайтеся за допомогою у працевлаштуванні дофахівців Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, Світловодськоїміськрайонноїфілії, а також Голованівської та Петрівськоїрайонних філій обласного центру зайнятості. 


З іншими наявними вакансіями в регіоні та за його межами можна ознайомитися на сайті Кіровоградського обласного центру зайнятості за допомогою онлайн-помічника https://is.gd/LQ66ql.


Заходьте наTelegram-каналКіровоградського обласного центру зайнятості https://t.me/dcz_kirта щоденно отримуйте інформацію про актуальні вакансії за регіоном або галуззю. 


Виникають питання сфери зайнятості? Звертайтеся за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/OJ48QYR.



552Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: