Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/10/kropivnitski-rjatuvalniki-vzhivajut-zahodiv-schodo-nedopuschennja-zagibeli-ljudei-na-vodnih-ob-ektah-foto-.htm
новини, 10 серпня 2022

Кропивницькі рятувальники вживають заходів щодо недопущення загибелі людей на водних об’єктах (ФОТО)


Рятувальники Кіровоградщини продовжують проводити  профілактичну роботу щодо правил безпеки на воді, адже купальний сезон у розпалі і все більше громадян  вибираються на відпочинок до водойми подалі від розжарених житлових кварталів, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 9 серпня співробітники Головного управління ДСНС в області відпрацювали популярне місце відпочинку громадян на березі річки Інгул у мікрорайоні Ковалівка                   м. Кропивницький. 


Рятувальники повідомили громадянам статистку загиблих на воді та перерахували дуже прості правила, дотримання яких ніяк не вплине на якість відпочинку біля водойм, але збереже життя. Зокрема, не плавати й не пірнати у незнайомих місцях, не стрибати у воду з технічних споруд, скелястих обривів, містків, дерев тощо; не плавати у місцях зі швидкою течією, у зарослях очерету; не заходити у воду напідпитку або після тривалого перебування на сонці; не запливати далеко від берега; не випускати з поля зору дітей і не дозволяти їм самостійно купатись. Головний меседж роз’яснювальної бесіди – водойма не є місцем для ризикованих розваг та нерозважливої поведінки. Вона не дає другого шансу тим, хто легковажить власною безпекою. На закріплення розмови громадяни отримали застережні листівки. 


                      

673Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: