Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/09/vprodovzh-minuloi-dobi-pozhezhno-rjatuvalni-pidrozdili-kirovogradschini-zaluchalis-na-gasinnja-shesti-pozhezh.htm
новини, 9 серпня 2022

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини залучались на гасіння шести пожеж


Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини залучались на гасіння шести пожеж, 2 з яких виникли у житловому секторі, повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в області.


О 10:59 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Степовій с. Куца Балка Вільшанської СТГ Голованівського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на території приватного домоволодіння горіло 40 м2 покрівлі господарчої споруди, яка не експлуатується. Об 11:57 силами вогнеборців 30-ї ДПРЧ пожежу було ліквідовано.


О 18:58 виникла пожежа на вул. Шевченка м. Долинська Долинської МТГ Кропивницького району. На відкритій території зайнялося 20 м3 дров та 24 м2 будівлі, яка не експлуатується. О 23:55 пожежу загасили бійці 20-ї ДПРЧ. 


Крім того, за минулу добу було ліквідовано 4 пожежі сухої рослинності. 


Так, вогнеборці 5-ї ДПРЧ м. Кропивницький загасили 2,9 га пожнивних залишків пшениці на земельній ділянці у с. Клинці Первозванівської СТГ Кропивницького району. Бійці 16-ї ДПРЧ м. Помічна двічі залучались на гасіння 50 м2 і 150 м2 сухої трави та чагарників на відкритій території у м. Помічна Помічнянської МТГ Новоукраїнського району. У смт Устинівка Кропивницького району на вул. Панаса Мирного біля одного з будинків виникло займання 20 м2 сухої трави, яке приборкали бійці 22-ї ДПРЧ.   


В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.


Шановні громадяни! Будьте вкрай обережні з вогнем у період підвищеної пожежної небезпеки, коли від найменшої іскри може виникнути масштабна пожежа! Будьте відповідальні, дотримуйтесь правил пожежної безпеки!


   

455Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: