Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/09/u-kropivnitskomu-gotujut-stsenarii-reaguvannja-na-udari-po-ob-ektah-teplopostachannja-pid-chas-opaljuvalnogo-sezonu.htm
новини, 9 серпня 2022

У Кропивницькому готують сценарії реагування на удари по об’єктах теплопостачання під час опалювального сезону


Міська влада має не тільки забезпечити готовність теплового господарства до опалювального сезону, а й передбачити додаткові сценарії реагування у разі ураження  об’єктів теплопостачання.


- російські агресори щодня завдають підступних ударів по цивільних об’єктах, у тому числі кілька ракетних прильотів витримав і Кропивницький. Уже бачимо, що у багатьох зруйнованих містах опалювальний сезон на межі зриву, тому ми повинні передбачити додаткові сценарії дій у випадку ракетних ударів по інфраструктурних об’єктах теплозабезпечення, зокрема,  куди переміщувати дітей і людей із закладів соціальної сфери, які можуть залишитися без опалення, встановлення необхідної кількості наметів для обігріву у житлових масивах. Крім того, уже сьогодні потрібно використати можливості програми USAID для монтування міні-котелень, що працюють на твердому паливі, - повідомив заступник міського голови Олександр Мосін.

https://t.me/kirovohradskaODA/2035


553Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: