Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/08/pensiiniki-kirovogradschini-nagadujut-robotodavtsjam-ta-gromadjanam-scho-splivae-termin-zvitnosti.htm
новини, 8 серпня 2022

Пенсійники Кіровоградщини нагадують роботодавцям та громадянам, що спливає термін звітності


Пенсійники Кіровоградщини нагадують, що термін подання роботодавцем щоквартальної звітності “Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску” за другий квартал 2022 року спливає 09 серпня 2022 року. Про це повіломила Олена Пархоменко, начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області.


Своєчасне та коректне подання роботодавцем даної звітності – це гарантія своєчасного та коректного призначення (перерахунку) пенсії, формування та оплати листків тимчасової непрацездатності, виплат центрів зайнятості, зарахування страхового стажу, ведення обліку трудових відносин в електронному вигляді.


Закликаємо громадян контролювати свої персоніфіковані дані, накопичені на особовій картці Державного реєстру застрахованих осіб. Нагадуємо, що одним із способів контролювати особисті дані є онлайн-сервіси вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua).




402Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: