Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/08/na-kirovogradschini-politseiski-vikrili-ponad-60-faktiv-posivu-ta-viroschuvannja-narkovmisnih-roslin.htm
новини, 8 серпня 2022

На Кіровоградщині поліцейські викрили понад 60 фактів посіву та вирощування нарковмісних рослин


На території області триває комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою "Мак", спрямованих на виявлення та знищення незаконних насаджень маку і конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів та недопущення витоку в незаконний обіг наркосировини рослинного походження.


У рамках відпрацювання правоохоронці розпочали 65 кримінальних проваджень за ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. 20 особам вже повідомлено про підозру. 


За виявленими адміністративними правопорушеннями складено п’ять протоколів за ст. 106-1 та 106-2 КУпАП.


У результаті вжитих заходів вилучено та знищено понад 11 тисяч нарковмісних рослин. 


Правоохоронці закликають громадян повідомляти інформацію про наркозлочини до управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області ДБН Нацполіції України за телефоном гарячої лінії +380502488581 або до чат-боту у месенджері Телеграм за посиланням – http://t.me/AntiDrugKrop_Bot.


Також інформацію можна надати в особисті повідомлення адміністратору групи комунікації поліції та громади «Безпечне місто» - https://t.me/joinchat/WFDNMUScH-N3C2iL, чи звернувшись за номером «102».


За матеріалами управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України


444Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: