Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/08/kropivnitski-rjatuvalniki-vzhivajut-zahodiv-schodo-nedopuschennja-zagibeli-ljudei-na-vodi.htm
новини, 8 серпня 2022

Кропивницькі рятувальники вживають заходів щодо недопущення загибелі людей на воді


З метою запобігання нещасним випадкам на воді рятувальники Кіровоградщини активізували інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, повідмляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


4 серпня співробітники Головного управління ДСНС в області відпрацювали популярне місце відпочинку громадян біля річки Сугоклії у парку Перемоги м. Кропивницький. 


Рятувальники повідомили громадянам статистку загиблих на воді та нагадали про заборону відпочинку біля води в період воєнного стану через неможливість забезпечити безпеку людей під час повітряних тривог. Але якщо людина свідомо нехтує цією забороною, то необхідно хоча б дотримуватись елементарних правил безпеки: не стрибати у воду з мостів, технічних споруд, дамб, скелястих берегів, високих дерев тощо, не купатися напідпитку, не перепливати водойму, якщо не впевнений у власних силах, а також не пускати дітей до водойми самих та пильнувати під час спільного відпочинку біля річки, не допускати небезпечних пустощів. На закріплення розмови громадяни отримали застережні листівки та пораду – у разі надзвичайної події телефонувати до Служби порятунку за номером «101». 


         

461Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: