Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/03/vprodovzh-minuloi-dobi-pozhezhno-rjatuvalni-pidrozdili-kirovogradschini-zagasili-dvi-pozhezhi.htm
новини, 3 серпня 2022

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини загасили дві пожежі


2 серпня о 08:52 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території селища Соколівське Соколівської СТГ Кропивницького району: у провулку Соколівському біля житлового будинку виникло займання 30 м2 сухої трави та сміття. Пожежу загасили бійці 2-ї ДПРЧ м. Кропивницький, поввдомляє пресслужба ГУ ДСНС в області.


3 серпня о 03:48 свідки повідомили про те, що виникла пожежа на вул. Руднєва м. Олександрія. На території приватного домоволодіння горіли покрівля та перекриття приватного житлового будинку. Площа займання склала 70 м2. Під час проведення розвідки у одній із кімнат рятувальники виявили тіло власника будинку 1972 р.н. без ознак життя. О 04:25 пожежу було локалізовано та о 05:20 ліквідовано бійцями 11-ї та 12-ї ДПРЧ. Всього залучались 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. 


Причини пожеж з’ясовуються.


Шановні громадяни! Будьте вкрай обережні з вогнем у період підвищеної пожежної небезпеки, коли від найменшої іскри може виникнути масштабна пожежа! Будьте відповідальні, дотримуйтесь правил пожежної безпеки!

      


965Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: