Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/03/pidvischiti-svoi-znannja-u-sferi-buhgalterii-mozhna-za-pidtrimki-sluzhbi-zainjatosti.htm
новини, 3 серпня 2022

Підвищити свої знання у сфері бухгалтерії можна за підтримки служби зайнятості


Бажаєте мати відмінне знання предметної області та фінансового обліку? Підвищуйте свою кваліфікацію в одній із найпопулярніших та високооплачуваних професій економічного профілю, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Пропонуємо вам професійне навчання за спеціальністю «Офісний службовець (бухгалтерія)»(перепідготовка).


Коли? 07 серпня 2022 року.


Де? На базі Полтавського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.


Тривалість: 5,5 місяців.


За цей час ви покращите свої знання із фінансового обліку, введення касової книги,складання касової звітності,прийом та контроль оформлення первинних документів тощо. 


Що потрібно для навчання?


•професійно-технічна освіта;

•вік не менше 18 років;

•медична довідка;

•особова медична книжка.


Для безробітних громадян Кіровоградщини, які зареєстровані у службі зайнятості, професійне навчання здійснюєтьсябезкоштовно за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Поспішайте покращити свої навички та підвищити рівень знань у сфері бухгалтерського обліку та оподаткування. Деталі дізнавайтесь у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру за місцем вашого перебування. Контакти тут https://cutt.ly/OJ48QYR.


Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у серпні 2022 року, тут:https://cutt.ly/3JpR7S1


Є питання сфери зайнятості? Звертайтеся за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/hZEr1jN/. 



1055Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: