Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/02/proidit-navchannja-z-pidpriemnitstva-ta-otrimaite-novi-znannja-i-navichki-vedennja-biznesu.htm
новини, 2 серпня 2022

Пройдіть навчання з підприємництва та отримайте нові знання і навички ведення бізнесу

Пройдіть навчання з підприємництва та отримайте нові знання і навички ведення бізнесу

Ресурсний центр ГУРТ, в межах проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування

Міністерства закордонних справ Данії, продовжує безоплатне навчання для майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися писати бізнес-план, взяти участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес».

Графік проведення тренінгів:
 15-17 серпня, м. Хмельницький
20-22 серпня, м. Івано-Франківськ

Якщо ви розмірковуєте з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал або потребуєте додаткових знань щодо відновлення роботи вашого бізнесу на новому місці - подавайте заявку на участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес» у своєму місті та отримайте знання та навички ведення бізнесу.

Дедлайн: 12 серпня 2022р.

 Програма навчального триденного тренінгу включає такі теми: • пошук бізнес-ідеї • маркетинговий план • кадрове забезпечення • організація та управління • розрахунок собівартості • фінансове планування • стартовий капітал для вашого бізнесу • написання бізнес-плану

Обирайте дату навчання, реєструйтеся, отримуйте знання для започаткування власної справи та сприяйте відновленню економіки України разом!

Відібрані учасники отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями на вказану у реєстраційній формі електронну адресу. Увага! Участь у тренінгах безоплатна.

Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників або витрати на проживання не відшкодовуються.
1123Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: