Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 липня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/07/29/uprodovzh-minuloi-dobi-pozhezhno-rjatuvalni-pidrozdili-kirovogradschini-zagasili-sim-pozhezh.htm
новини, 29 липня 2022

Упродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини загасили сім пожеж


Упродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС Кіровоградщини загасили 7 пожеж. В одному випадку до ліквідації залучались працівники місцевої пожежної команди Петрівського кар'єра, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 5 пожеж сухої трави, сміття та пожнивних залишків виникли на відкритій місцевості, а саме: Новоукраїнський район – біля с. Звірівка Новоукраїнської МТГ; Голованівський район – біля с. Хащувате Гайворонсбкої МТГ; Олександрійський район – біля с. Малоганнівка та біля с. Олександро-Мар'ївка Петрівської СТГ; Кропивницький район – біля с. Криничуватка Долинської МТГ.


Крім того, о 19:58 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу по пров. Спускний обласного центру. На місці події було встановлено, що горить 10 кв. м дров на території приватного домоволодіння. Пожежу було ліквідовано кропивницькими рятувальниками о 20:16.


Вже 29 липня о 01:08 стало відомо про займання 3,5 т сіна та 35 кв. м сінника на території приватного домоволодіння по вул. Кушніра с. Катеринівка Долинської МТГ. О 03:44 пожежу було ліквідовано вогнеборцями 20-ї ДПРЧ. 


В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.


Шановні громадяни! Будьте вкрай обережні з вогнем у період підвищеної пожежної небезпеки, коли від найменшої іскри може виникнути масштабна пожежа! Будьте відповідальні, дотримуйтесь правил пожежної безпеки!

      

687Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: