Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 липня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/07/28/serpen-pochnetsja-z-speki-i-groz-sinoptiki-onovili-prognoz-na-ostannii-misjats-lita.htm
новини, 28 липня 2022

Серпень почнеться з спеки і гроз: синоптики оновили прогноз на останній місяць літа


Погода в Україні у серпні буде більш стабільна і суха. Місяць почнеться з грозових дощів, але потім встановиться тепла і комфортна погода в більшості областей, пише "РБК-Україна".


Яка погода чекає українців у серпні - читайте в матеріалі нижче.


На серпень синоптики прогнозують суху і сонячну погоду з комфортною температурою повітря. Перша декада буде досить спекотна, а ближче до середини місяця встановиться помірне тепло. Дощі можливі тільки в перші дні місяця і в самому кінці літа.


"У період з 1 по 5 серпня очікується така погода: 1 серпня атмосферний фронт зумовить в більшості областей нестійку погоду з грозовими дощами, а ось 2-3 серпня місцями невеликі дощі пройдуть на заході та сході. Водночас 4-5 серпня переважатиме суха погода завдяки полю підвищеного тиску", - такий прогноз дала заступник начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня в коментарі для видання "Факти".


Вона додала, що ночами температура коливатиметься в межах +15 +20 градусів, на півдні та сході до +23 градусів. Вдень у більшості областей очікується + 28 +34 градуси, а ось у західній частині серпень почнеться з температури +20 + 26 градусів.


Серпень почнеться з спеки і гроз: синоптики оновили прогноз на останній місяць літа


За прогнозом народного синоптика Володимира Деркача, перші 10 днів серпня будуть спекотними. Середина місяця буде помірна тепла з комфортною температурою повітря.


А ось друга половина серпня принесе прохолодну погоду і велику кількість опадів. Останні дні місяця порадують сухою погодою і підвищенням температури.


886Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: