Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/07/01/rjatuvalniki-kirovogradschini-zaklikajut-zhiteliv-oblasti-ne-nehtuvati-poperedzhennjami-pro-povitrjanu-nebezpeku-foto-.htm
новини, 1 липня 2022

Рятувальники Кіровоградщини закликають жителів області не нехтувати попередженнями про повітряну небезпеку (ФОТО)


2 Співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Голованівського районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області спільно з правоохоронцями провели роз’яснювальну роботу у місцях масового перебування людей та нагадали порядок дій після сигналу «Увага всім!», повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Зокрема, спілкуючись із громадянами в торговельних закладах, з працівниками та покупцями у містах і селищах району, організатори рейдів зазначали, що повітряна тривога оголошується, коли сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків або є підтвердження запуску балістичних ракет у наш бік. Триває війна, і хоча активні бої ведуться лише на окремих територіях, підступний ворог, зневаживши усі міжнародні домовленості, завдає ударів по цивільних об’єктах і населенню на усій території України. І тільки правильна і швидка реакція на тривогу рятує людські життя!


Громадянам нагадали, що коли вмикається сирена, потрібно брати тривожну валізу і  прямувати в укриття, розташування яких необхідно уточнити заздалегідь. Якщо такої можливості немає, потрібно в будинку чи квартирі знайти місце, що відповідає правилу двох стін. Перебуваючи у громадському місці, потрібно вислухати вказівки адміністрації закладу та діяти відповідно до них (йти в зазначені сховища або укриття). У будь-якому разі, ігнорувати сигнал сирени означає свідомо наражати себе на смертельну небезпеку.


                        

850Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: