Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/06/30/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-nagadali-zhiteljam-pro-neobhidnist-dotrimuvatis-algoritmu-dii-pid-chas-signalu-povitrjana-trivoga-foto-.htm
новини, 30 червня 2022

У Кропивницькому рятувальники нагадали жителям про необхідність дотримуватись алгоритму дій під час сигналу «Повітряна тривога!» (ФОТО)


Співробітники ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели розяснювальну роботу у місцях масового перебування людей у Кропивницькому та нагадали правила безпеки і алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога!», повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Зокрема, городянам наголосили, що нещодавній ракетний удар по торговельному комплексу у Кременчуці показав, що за чотири місяці війни в Україні жителі регіонів, де немає активних бойових дій, почали звикати до постійних сигналів повітряної тривоги і вже не реагують на них належним чином. А тому маємо численні жертви, яким можна було б запобігти. 


Рятувальники вручили кропивничанам листівки із застереженнями, правилами безпеки та детальними рекомендаціями, як діяти, коли вмикається сирена. 


                     

791Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: