Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/05/25/3d-modeljuvannja-v-suchasnii-meditsini-opanovuite-novi-kompetentsii-zi-sluzhboju-zainjatosti.htm
новини, 25 травня 2022

3D-моделювання в сучасній медицині: опановуйте нові компетенції зі службою зайнятості


Ви маєте фахову передвищу медичну освіту? Володієте інформаційно-комп’ютерними технологіями на рівні користувача Windows, а також навичками роботи з редакторами AutoCAD або іншими CAD програмами?


Є бажання підвищити професійні компетенції у використанні 3D-моделювання у медичній сфері? Служба зайнятості організовує курси цільового призначення за навчальною програмою «Використання 3D-моделювання у медичній сфері».


Навчання проводитиметься в онлайн режимі викладачамиОдеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.


Слухачі курсів матимуть змогу підвищити кваліфікацію в оволодінні інноваціями у створенні 3D-моделей за знімками магнітно-резонансної та комп’ютерної томографії.


Старт навчання –30 травня 2022 року.


Умовами направлення на навчання є:


·  комп’ютерна грамотність;

·  здатність до просторової уяви;

·  вік особи не менше 18 років;

·  медична довідка.


Длязареєстрованих безробітнихпрофесійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавилаінформація, деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за  тел. (0522) 32-13-28 або зайдіть наTelegram-каналПідтримка ДСЗ#12 Кіровоград.


1169Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: