Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/01/28/politsija-kirovogradschini-doluchaetsja-do-proektu-dostupna-politsija-.htm
новини, 28 січня 2022

Поліція Кіровоградщини долучається до проєкту «Доступна поліція»


Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області спільно з Управлінням дотримання прав людини Нацполіції України продовжують впроваджувати проєкти, спрямовані на доступність послуг для людей з інвалідністю - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


«Метою вказаного проєкту є створення належних умов у поліцейських підрозділах, щоб кожен громадянин міг отримати якісні поліцейські послуги», - зазначив представник Управління дотримання прав людини Нацполіції Микола Сульжук.


Правоохоронці закликають профільні громадські організації до співпраці у цьому напрямку. Для розгляду пропозицій та ініціатив з безбарʼєрності, телефонуйте за номером: 0667769333 (контактна особа - Микола Сульжук).



Довідково:

Безбар’єрне середовище – це простір необмежених можливостей, в якому немає місця дискримінації та враховуються інтереси кожного.


Безбар’єрність – загальний підхід до формування та імплементації державної політики для забезпечення безперешкодного доступу всіх груп населення до різних сфер життєдіяльності.


Доступність – забезпечення рівного доступу всім групам населення до фізичного оточення, транспорту, інформації та зв’язку, інформаційно-комунікаційних технологій і систем, а також до інших об’єктів та послуг, як у міських, так і в сільських районах.



1493Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: