Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/01/19/rjatuvalniki-pospilkuvalisja-z-golovami-sokolivskoi-i-pervozvanivskoi-tg-schodo-organizatsii-protipozhezhnogo-zahistu.htm
новини, 19 січня 2022

Рятувальники поспілкувалися з головами Соколівської і Первозванівської ТГ щодо організації протипожежного захисту


18 січня відбулась робоча зустріч першого заступника начальника Головного управління Олексія Родіонова та начальника Кропивницького районного управління ГУ ДСНС в області Валерія Жиліна з головами Первозванівської та Соколівської сільських об’єднаних територіальних громад. Головна мета зустрічі – проведення консультації щодо забезпечення протипожежного захисту населення і територій. Зокрема, обговорювались створення підрозділів місцевої пожежної охорони та було вирішено винести питання будівництва підрозділів МПО на сесії сільських рад із залученням громадськості, представників ГУ ДСНС в області та депутатського корпусу із визначенням конкретних термінів початку будівництва та введення будівель МПО в експлуатацію, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.



Також були розглянуті питання щодо організації належного протипожежного водопостачання на території громад, забезпечення функціонування споруд цивільного захисту, виконання протипожежних заходів на об’єктах відомчих організацій. Крім того, голови громад та представники ГУ ДСНС в області розглянули можливість організації взаємодії із соціальними працівниками, які опікуються малозахищеними верствами населення, щодо навчання населення правил пожежної безпеки.


691Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: