Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/01/18/peremozhtsi-ta-prizeri-zmagan-dinamiadi-2021-otrimali-zaohochennja-foto-.htm
новини, 18 січня 2022

Переможці та призери змагань «Динаміади-2021» отримали заохочення (ФОТО)


Нагородження відбулося сьогодні,  18 січня,  в Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області під час засідання Президії обласного об’єднання ФСТ «Динамо», за участі керівництва та представників правоохоронних і силових відомств, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Очільник поліції області – голова обласної організації Роман Козьяков і заступник Олександр Гусак вручили кубки переможцям та призерам «Динаміади-2021».


За результатами змагань перше місце посіла команда Головного управління Національної поліції в Кіровоградські області. Другими стали представники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області, третіми – управління патрульної поліції в області. 


Керівник поліції Кіровоградщини Роман Козьяков привітав колег з їх спортивними досягненнями, подякував за внесок кожного у популяризацію фізичної культури і спорту серед правоохоронців, побажав подальших успіхів у рамках «Динаміади-2022» та в інших змаганнях.


Під час засідання присутні також підсумували результати діяльності організації за минулий рік, обговорили пріоритетні завдання та загалом план роботи на 2022 рік. 


              

554Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: