Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/01/14/upravlinnja-statistiki-kirovogradschini-zaproshue-doluchitisja-do-vaiber-spilnoti-kropivnitskstat-koristuvacham-.htm
новини, 14 січня 2022

Управління статистики Кіровоградщини запрошує долучитися до вайбер-спільноти "Кропивницькстат користувачам"


Головне управління статистики у Кіровоградській області запрошує вас долучитися до вайбер-спільноти "Кропивницькстат користувачам", повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Ця спільнота створена для методично-консультативної допомоги користувачам з питань доступу до статистичної інформації Головного управління статистики у Кіровоградській області.


У вас є можливість у спільноті ставити свої запитання та надавати пропозиції. 


Ваш номер телефону буде прихований від усіх учасників!


Доєднатися до вайбер-спільноти можливо наступним чином:


1.Перейти за посиланням: https://invite.viber.com/?g2=AQA38w28iaOlrE2V2d0eG3OoHAW%2FWNwdLCEvlmEGDObBFj4lN2TJHMj3pLxAemnK


2.У застосунку "Viber" написати повідомлення про бажання долучитись до спільноти "Кропивницькстат користувачам" на номер (050)341-12-52.


Чекаємо на вас у спільноті "Кропивницькстат користувачам"!


Нагадаємо, що державна служба зайнятості має низку електронних сервісів, які зручні і прості в користуванні та підвищують ефективність комунікацій з клієнтами за допомогою сучасних інтернет-технологій.



1219Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: