Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/09/na-kirovogradschini-sluzhbova-osoba-privlasnila-750-tisjach-griven-bjudzhetnih-koshtiv-gromadi.htm
новини, 9 грудня 2021

На Кіровоградщині службова особа привласнила 750 тисяч гривень бюджетних коштів громади


Слідчими Олександрійського районного відділу, за оперативного супроводу співробітників сектору захисту інтересів суспільства і держави поліції області, під процесуальним керівництвом Олександрійської окружної прокуратури, проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем, повідомляє Сектор захисту інтересів суспільства і держави поліції Кіровоградської області.


Встановлено, що службова особа одного з підрозділів органу місцевого самоврядування протягом 2019 року здійснила привласнення бюджетних коштів громади на загальну суму понад 750 тисяч гривень, чим завдала майнової шкоди в особливо великих розмірах.


Наразі особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.


Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.



370Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: